diumenge, 27 d’octubre de 2013

INSTRUMENTS PELS MÉS PETITS NADONS A

 Us poso alguns enllaços on podeu trobar materials dels que fem servir. Hi podeu fer un cop d'ull de cara als regals de Nadal.

Per titelles i material de roba podeu mirar  artesanies Carme Piquet.  Al catàleg no es veuen gaire bé els grups de titelles, però tenen grups segons els contes (patufet, etc). Els veureu si aneu fent click a les fotos petites del costat. A la mateixa web trobareu la seva adreça, a dalt de tot del carrer Major de Sarrià, de Barcelona. També venen per internet.

A la botiga El gat Corneli, de Cardedeu, també podeu trobar una molt bona sel.lecció d'instruments petits, sonalls i joguines. Aquí teniu l'enllaç.


www.jugarijugar.com  Aquesta web també ven per internet. Aquí  us poso l'enllaç a la pàgina on tenen els sonalls. Són tots preciosos i bones idees per regalar a altres nadons. També podeu trobar-hi una bona sel·lecció d'instruments.

Hermex comprem molt del material musical que fem servir a l'escola. Us podeu descarregar el catàleg en pdf. Us poso les dues adreces. Consulteu primer, perque venen per escoles però penso que també al detall.

Carrer Brutau, 96, 08203 Sabadell, 
Telèfon:902 45 00 44. 
Carrer de Cartagena, 174, 08013 Barcelona
Telèfon:932 44 03 52

Finalment, també podeu trobar les flautes d'èmbol i els pals de pluja, entre d'altres a Abacus. Abacus Mollet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada