dimarts, 7 de febrer del 2012

EMMI PIKLER



En relació a la conversa amb les famílies del grup dels nadons A del passat divendres, aquí us poso un enllaç a una breu biografia d' Emmi Pikler i una petita descripció del seu treball.

emmi pikler/castellà

També us poso l'enllaç a la pàgina de l'Associació Internacional Pikler. A la secció de biblioteca / documentació hi trobareu articles interessants. Us recomano IMPORTANCIA DEL MOVIMENTO EN EL DESARROLLO DE LA PERSONA, tot i que és una mica tècnic (escrit des del punt de vista de la pediatria i no tant des de la divulgació).  També trobareu  vídeos al youtube si poseu Emmi Pikler al buscador (en anglès, alemany...)

asociacion internacional Pikler (Loczy)

article/castellà

Si esteu interessats en el tema també podeu parlar amb la Montse Garnica, la mare de l'Aitana, va a una escola bressol on treballen amb aquest enfoc.

escola bressol de l'aitana...

La Dra. pikler va publicar el llibre Moverse en libertad. Desarrollo de la motricidad global. Publicat per Narcea Ediciones. És un estudi tècnic i complert del desenvolupament de la motricitat dels nadons al seu centre. Les conclusions són interessants també.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada